Senior lidmaatschap >21 jaar € 221,=
Senior 18 t/m 20 jaar € 188,=
Jeugd Plus 15 t/m 17 jaar € 188,=

- eenmalig entreegeld/KNLTB bijdrage bij aanmelden
- speelrecht van maandag t/m zondag van 08.30-23.00 uur (m.u.v. aangepaste openingstijden tenniscentrum)
- lid worden gaat naar rato. Opzeggen voor 01 december
- nieuwe passen worden medio feb/mrt 2019 geleverd tot die tijd blijft de pas van 2018 actief (mits het lidmaatschap niet is opgezegd)
Senior lidmaatschap >21 jaar SMART € 20,=
Senior 18 t/m 20 jaar SMART € 17,50
Jeugd Plus 15 t/m 17 jaar SMART € 17,50

- lid worden gaat naar rato. Opzeggen voor 01 december
- betaling per maand, je verplicht je bij tussentijdse opzegging het volledige bedrag te voldoen.
- maandelijkse automatische incasso (let op extra kosten i.v.m betalen in termijnen)

Senior lidmaatschap >21 jaar FLEX € 25,=
Senior 18 t/m 20 jaar FLEX € 22,50
Jeugd Plus 15 t/m 17 jaar FLEX € 22,50

- jaarlijkse bijdrage KNLTB/entreegeld
- betaling per maand (let op extra kosten i.v.m betalen in termijnen) of in een keer per automatische incasso of IDEAL

Senior lidmaatschap >21 jaar Binnen en Buiten het gehele jaar
€ 370,= per jaar of € 32,50 per maand

- combinatie Senior lidmaatschap en winter-abonnement binnenbanen
- eenmalig entreegeld/KNLTB bijdrage bij aanmelden
- speelrecht van april t/m augustus van maandag t/m zondag 08.30-23.00 uur (m.u.v. aangepaste openingstijden tenniscentrum). Op de binnen- en buitenbanen
- speelrecht van september t/m maart:
buitenbanen van maandag t/m zondag 08.30-23.00 uur
binnenbanen van maandag t/m vrijdag van 08.30-19.00 uur
binnenbanen in de weekenden 08.30-23.00 uur

Ochtendlid senior >21 jaar € 165,=

- eenmalig entreegeld/KNLTB bijdrage bij aanmelden
- vrij spelen van maandag t/m vrijdag van 08.30-13.00 uur (m.u.v. aangepaste openingstijden tenniscentrum)

Ochtendlid senior SMART >21 jaar € 15,=

Ochtendlid senior FLEX >21 jaar € 20,=

- jaarlijkse bijdrage KNLTB/entreegeld
- betaling per maand (let op extra kosten i.v.m betalen in termijnen) of in een keer per automatische incasso of IDEAL

Tenniskids ROOD/ORANJE SPECIALE ACTIE € 5,=

- eenmalig entreegeld/KNLTB bijdrage bij aanmelden
- speelrecht van maandag t/m zondag van 08.30-20.00 uur (m.u.v. aangepaste openingstijden tenniscentrum)
- lid worden gaat naar rato. Opzeggen voor 01 december
- maandelijke automatische incasso (let op extra kosten i.v.m betalen in termijnen) of eenmalig € 60,=

Tenniskids/jeugd 4 t/m 14 jaar € 135,=
Jeugd 15 t/m 17 jaar € 140,=

Tenniskids/jeugd 4 t/m 14 jaar SMART € 12,50
Jeugd 15 t/m 17 jaar SMART € 13,=

Tenniskids/jeugd 4 t/m 14 jaar FLEX € 17,50
Jeugd 15 t/m 17 jaar FLEX € 18,=

- jaarlijkse bijdrage KNLTB/entreegeld- KNLTB lid alleen tijdens actief lidmaatschap. Heb je een flexabonnement van minimaal 6 maanden aaneengesloten dan ben je heel 2019 actief KNLTB lid.

Winterabonnement FLEX € 29,95

- van oktober t/m maart op de binnenbanen van TOP
- van maandag t/m zondag van 08.30 tot 18.00 uur
- baan reserveren via online systeem
- per maand opzegbaar

Donateur (voorheen slapend-lid) € 30,=

- jaarlijkse bijdrage
- niet actief
- bij weer actief worden geen entreegeld/KNLTB bijdrage

Clublid Senior >21 jaar FLEX € 25,=
Clublid Senior 18 t/m 20 jaar FLEX € 22,50
Clublid Jeugd Plus 15 t/m 17 jaar FLEX € 22,50

- geen KNLTB lid via TOP
- voor tennissers die al lid zijn bij een andere vereniging op vertoon van een geldige KNLTB pas
- alleen vrijspelen en clubactiviteiten
- betaling per maand ( let op extra kosten i.v.m. betalen in termijnen) of in een keer per  automatische incasso of IDEAL

Clublid ochtend Senior >21 jaar FLEX € 20,=

- geen KNLTB lid via TOP
- speelrecht van maandag t/m vrijdag van 08.30-13.00 uur (m.u.v. aangepaste openingstijden tenniscentrum)

Clublid Jeugd 4 t/m 14 jaar FLEX € 17,50
Clublid Jeugd 15 t/m 17 jaar FLEX € 18,=

- alleen vrijspelen en clubactiviteiten
- betaling per maand (let op extra kosten i.v.m. betalen in termijnen) of in een keer per  automatische incasso of IDEAL

Try Out Senior >21 jaar FLEX € 25,=
Try Out Senior 18 t/m 20 jaar FLEX € 22,50
Try Out Jeugd Plus 15 t/m 17 jaar FLEX € 22,50

- periode lidmaatschap zelf bepalen (hele maanden), verlengen mogelijk, bij eerder opzeggen geen restitutie.
- maximaal 1 jaar
- geen KNLTB lid

Try Out Jeugd 4 t/m 14 jaar FLEX € 17,50
Try Out Jeugd 15 t/m 17 jaar FLEX € 18,=