Dubbelcup

In de tennishal te Papendrecht worden deze winter weer damesdubbelwedstrijden georganiseerd op dinsdag-en/of donderdagmiddag van 13:00 – 15:00 uur.

Deze wedstrijden duren een uur en vinden volgens schema eens in de 14 dagen plaats. Je kunt zelf kiezen of je dinsdag of donderdag wilt spelen of beiden. Iedere week spelen is ook mogelijk. De poules worden naar sterkte ingedeeld en wedstrijd ervaring is niet noodzakelijk.

De kosten inclusief ballen bedragen voor 10 wedstrijden € 55,00 per persoon en moeten op de 1ste speeldag worden voldaan.

Start wedstrijden 2e helft oktober na de herfstvakantie. Voor de 1e wedstrijden krijg je telefonisch bericht en op de 1e speeldag ontvang je een schema met speeldata en tijden.

Info en inschrijven bij Patricia Blaas tel: 0184-413439 / 06-41518027 en email: patr.blaas@gmail.com

Onderwerp: inschrijving Dubbelcup

Naam:………………………………………………………………….

Tel nr …………………………………………………………….