TOP en de Vriendenloterij

Speel mee en krijg korting op je lidmaatschap!

Wil je een gokje wagen voor leuke prijzen, wil je korting op je lidmaatschap, wil je de vereniging steunen dan is meedoen aan de Vriendenloterij beslist iets voor jou. Per lot ontvang je namelijk € 25.00 korting op je lidmaatschap (na één jaar meespelen voor TOP ontvang je de korting)

Voor ieder lot ontvangt Tennisvereniging TOP de helft, wat wij graag met je delen. Van de opbrengsten kan de vereniging weer extra activiteiten en ondersteuning aan haar leden bieden.  Denk bijvoorbeeld aan extra (jeugd) trainingen, binnenspeelmogelijkheden in de winter, gezellige tennisavonden, noem maar op.

Allereerst willen we de opbrengsten besteden aan de leden die mee (gaan) spelen met de Vriendenloterij, want per slot van rekening zorgen zij ervoor dat we dit kunnen gaan doen. Iedereen die mee (gaat) spelen met de Vriendenloterij en dit minimaal een jaar blijft doen ontvangt € 25.00 korting per lot op het lidmaatschap zolang hij/zij meespeelt.

Klik hier om je aan te melden voor de Vriendenloterij

Speel je al mee met de Vriendenloterij dan kan je dat aangeven bij de Vriendenloterij op telefoonnummer 088 - 020 1020 en geef door dat je TOP met nummer 11129 als begunstigde aanwijst. Stuur een kopie van je eerstvolgende afschrift naar de ledenadministratie of een kopie inschrijving (waaruit blijkt dat TOP de begunstigde is).
Na een jaar meespelen ontvang je € 25.= vriendenloterij korting.