Baanreglement

Baanreglement TOP Papendrecht

Alle leden zijn verplicht zich aan onderstaand baanreglement te houden en aan schriftelijke en/of mondelinge aanwijzingen van het Management team of de commissieleden.

Toegang tot de banen.

• Toegang tot de banen hebben uitsluitend leden van de club en hun introducés.

• Ook als je lessen volgt (april-september) bij Tennisacademy FOCUS moet je lid zijn van de vereniging om gebruik te mogen maken van de banen.

• Op verzoek van een bestuurslid of een commissielid ben je verplicht je ledenpas te tonen. Een ledenpas is persoonlijk, het is dus niet toegestaan je pas “uit te lenen”.

• Zowel de buiten- als de binnenbanen dienen betreedt te worden met de juiste schoenen. Binnenbanen mogen alleen met schone schoenen betreden worden. Schade en/of herstelwerkzaamheden kunnen op je verhaald worden.

Afhangen en spelen op de banen.

• Er mag op geen enkele baan gespeeld worden als er sneeuw op de baan ligt en ten tijde van opdooi, of wanneer deze is gereserveerd voor onderhoud.

• Je mag pas afhangen wanneer alle spelers/introducés waarmee je gaat spelen op het park aanwezig zijn met een geldige KNLTB pas of een tijdelijke pas op naam/nummer. Vanaf juni 2018 gaan we starten met banen vooraf reserveren via de app. Dan geldt nog steeds dat als je afhangt op het park alle spelers aanwezig moeten zijn!

• Als je gaat spelen ben je verplicht om af te hangen. Ledenpas vergeten, heel vervelend maar dan koop je een introducé pas of je gaat hem halen. Je ledenpas blokkeert, dan heb je volgens het systeem geen speelrecht, ook dan koop je een introducé pas. Mocht het onterecht zijn, stuur dan een mail naar de ledenadministratie, [email protected], mocht je gelijk hebben dan krijg je het geld van je introducé pas direct terug. Ga niet in discussie met het barpersoneel, management team of commissieleden, de enige die het kan controleren is de ledenadministratie.

• Leden die niet afhangen hebben geen recht om te spelen.

• Het KNLTB afhangsysteem is leidend m.b.t. het afhangen van de banen.

• De medewerkers achter de bar zijn niet verantwoordelijk voor het afhangen van banen. Zij kunnen je alleen van dienst zijn met het aanschaffen van een introducé pas.

Verlaten van de baan

• De gravelbanen dienen altijd volledig geveegd te worden, ook achter de baseline.

• Na het vegen de netten weer terughangen aan het hek.
  • Afval dient netjes in de aanwezige prullenbakken gedeponeerd te worden. Laat geen vuil achter op de baan.

Regeling introducés

• Een lid mag op ons park met één introducé spelen, indien er banen vrij zijn. De introductiekosten bedragen € 7,50 per dag per persoon.
    Wie iemand wil introduceren, moet dit
    vooraf bij de bar melden.
    Deze kan de introducé voorzien van een spelerspas.

• Een lid mag maximaal 5 x per seizoen iemand introduceren en een niet lid kan maximaal 5x worden uitgenodigd om als introducé op ons park te spelen.

Het niet houden aan bovenstaand reglement kan schorsing als lid van TOP tot gevolg hebben.