Open Tennisdag

25-3-2018 13:00 - 25-3-2018 15:30

Het begin van het tennisseizoen komt er weer aan. Dat betekent voor ons als leden volop kans om onder een mooie zonnegloed straks weer op de buitenbanen te spelen.
Ook niet-leden willen we de gelegenheid bieden om kennis te maken met onze vereniging. Dat doen we door op zondag 25 maart aanstaande een Open Tennisdag te organiseren.

Heb jij familie, vrienden of kennissen die eens kennis willen maken met tennis? Nodig ze dan uit voor onze Open Tennisdag en doe zelf ook gezellig mee!

Om 13:00 uur is er een openingswoord en hierna wordt er een leuk programma verzorgd. Naast wedstrijdjes worden er ook andere aspecten van het tennis behandeld. Je kunt ook je servicesnelheid meten en de trainers zijn er om je tips te geven. Het programma duurt tot 15:30 uur. Voor de kleinste komen Love en Ace gezellig langs, de mascottes van de TennisKids World Tour.

We hopen dat jullie vrienden, kennissen en familie zoveel mogelijk aansporen! Meld je snel aan via [email protected] met de vermelding hoeveel personen zullen komen.

Tot snel!