Info

Tennisvereniging Oostpolder Papendrecht (TOP)

Tennisvereniging TOP staat voor Tennisvereniging Oostpolder Papendrecht, opgericht in 1980 en als vereniging spelend op het complex van Tenniscentrum Oostpolder Papendrecht. Tennisvereniging TOP is één van de grootste sportverenigingen van Papendrecht met meer dan 800 leden, waarvan ruim 200 jeugdleden.
De capaciteit van het tenniscentrum is dusdanig groot dat Tennisvereniging TOP geen wachtlijst kent. In het tenniscentrum zijn 8 buitenbanen, waarvan 3 Gravel Prestige banen en 5 Smashcourt banen. Tevens zijn er 6 vaste binnen banen beschikbaar en een vast miniveld. Op de buitenbanen kun je dus bij TOP het hele jaar door spelen!
 
 
Informatie voor potentiële leden
Leuk! Je bent geïnteresseerd in tennis! Alleen weet je waarschijnlijk nog niet hoe alles werkt om lid te worden en les te kunnen volgen. In deze flyer vind je meer informatie over een lidmaatschap bij Tennisvereniging TOP en de tennislessen bij FOCUS Tennis Academy.
Het tennisseizoen loopt altijd ongeveer van begin april tot en met half september (zomer) en vanaf eind september tot en met eind maart (winter). De verschillende lidmaatschappen kun je altijd vinden op de website van de vereniging. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot en met 31 december. Leden van een vereniging kunnen als ze lid zijn ook altijd meedoen aan verschillende tennisactiviteiten die georganiseerd worden door de vereniging of door de KNLTB (de landelijke tennisbond). Dit is erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen en ook beter te worden in tennis.
Om beter te kunnen tennissen kun je tennislessen volgen en heb je de volgende zaken nodig: juiste schoeisel, een tennisracket en sportkleding.
Focus Tennis Academy biedt gedurende het zomer- en winterseizoen verschillende cursussen aan voor de leden. Om lessen te kunnen volgen, dien je lid te zijn van de vereniging. Ook FOCUS Tennis Academy organiseert het gehele jaar door diverse activiteiten, zoals competitietrainingen voor competitiespelers en het leerlingentoernooi voor de cursisten van FOCUS. Ben je geïnteresseerd in tennis en wil je lid worden en lessen volgen? Neem dan contact op met ledenadministratie. Wij nemen dan contact met je op voor een proefles en zullen je van meer gedetailleerde informatie voorzien met onder andere een jaarkalender voor de diverse activiteiten. Ook zullen we je een rondleiding geven door het tennispark en de horeca en begeleiden we je gedurende een half jaar binnen de verenigingen. Wil je meer informatie over de cursussen die per seizoen gegeven worden? Kijk dan snel op onze website naar de informatie van onze Tennisschool. 

Het hele jaar door activiteiten en evenementen

Tennisvereniging TOP is actief als het gaat om het verzorgen van sportieve en recreatieve evenementen voor junioren en evenementen voor senioren. Zo is er volop ruimte voor competitiespelers in de diverse competitievormen.
De Open Toernooien van TOP voor zowel de senioren als de junioren genieten grote bekendheid in de regio. Naast eigen leden trekken deze toernooien veel spelers en speelsters van andere verenigingen wat naast het sportieve element veel ontspanning brengt. Onderling worden de krachten gemeten in de Clubkampioenschappen.
 
Informatieblad en Prestatiegids
 
Meer informatie vind je in ons Informatieblad en Presentatiegids.
 

Vragen?

logo

E-mail

ledenadministratie@tv-top.nl

Telefoon

078 - 615 91 45

Address

Parkweg 5
3356LM Papendrecht
Nederland