Jeugd

Bij TOP zijn er het gehele jaar door tennisactiviteiten voor de jeugd, zowel op de buitenbanen als op de binnenbanen. Een overzicht van alle activiteiten:

TennisKids

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen.

Voor meer informatie neem contact op met Mascha Grin

Neem verder eens een kijkje op https://www.tenniskids.nl

Tenniskids

THOKA TOP Open Jeugdtoernooi

Doe jij ook mee met het TOP Open Jeugdtoernooi. Dit jaar in de herfstvakantie van 19 oktober t/m 27 oktober.

Klik hier om je in te schrijven voor het THOKA TOP Open Jeugdtoernooi

Met het jeugdtoernooi doen we mee aan het Drechtsteden circuit. Door deel te nemen aan enkelspel onderdelen van deze toernooien kan je punten verdienen. Bij deelname aan minimaal 4 toernooien kan je je kwalificeren voor de finale, die dit jaar gespeeld wordt bij Dash’35 op 10 november 2019

Familietoernooi

Speel met je vader, moeder of ander familielid de gehele dag en als afsluiting een BBQ.

Jeugdkamp

Het TOP Jeugdkamp is dit jaar op 6-7 en 8 september. We gaan naar De Mussenberg groepsaccommodatie aan de rand van een prachtig natuurgebied (Loonse en Drunense Duinen) in het Brabantse Loon op Zand, vlakbij de Efteling.

Het gaat zeker gezellig worden, ga je mee?
Mascha, Petra, Veronique, Elly, Debbie en Heidi

Voorjaarscompetitie en Najaarscompetitie

De start van de KNLTB voorjaarscompetitie is 7 april

Thema avonden

Iedere eerste zaterdagavond van de maand een leuke en sportieve Thema-avond op de binnenbanen van TOP

Clubkampioenschappen

Op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 augustus houden we onze jeugdkampioenschappen.

Geef je snel op via toernooi.nl en vul al je verhinderingen in zodat we een goede planning kunnen maken.

In Barendrecht is er ook een jeugdtoernooi maar je kan met allebei de toernooien meedoen (de planning van Barendrecht gaat voor, als je tegelijkertijd moet spelen passen wij onze planning aan).

Je kan in 1 onderdeel meedoen, alleen je eigen leeftijd. Ben je 13 dan speel je in 12/13. Ben je 14 speel je in 14/15.
Ook hebben we de categorie rood, oranje en groen. Hier is geen onderscheid gemaakt tussen oranje 1 en 2 het is 1 poule.

Word jij de kampioen van TOP? Geef je snel op ! De winnaar komt op de wisseltrofee te staan die je het hele jaar mee naar huis mag nemen. Ieder jeugd lid kan mee doen en er zijn GEEN inschrijfkosten.

De wisselbekers worden gesponsord door onze eigen TOP leden die ook meespelen in de vriendenloterij en daarmee de vereniging ondersteunen. Van die opbrengst gaan we hele gave wisselbekers aanschaffen......wie wil die nou niet een jaar lang op zijn/haar kamer hebben staan?

Sportiviteit blijft nummer 1

Tot ziens bij op het toernooi!

Ieder jaar bezoekt Sinterklaas ons en hij neemt daarbij zijn Pieten mee.