Jeugd

De jeugdcommissie organiseert het hele jaar door tennisactiviteiten voor de jeugd, zowel op de buitenbanen als op de binnenbanen.

Een overzicht van alle activiteiten:

TennisKids

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Voor meer informatie neem contact op met Mascha Grin

[email protected]

TOP Open Jeugdtoernooi

Dit is een toernooi voor de jeugd t/m 18 jaar. Het is een open toernooi. Dit betekent dat ook jeugd van andere verenigingen mee mag doen. Inschrijving gaat via toernooi.nl.

FamilieToernooi

Tijdens het Familietoernooi spelen kinderen met hun sportieve vader, moeder, opa, oma of andere volwassene enkele wedstrijden. 

Jeugdkamp

Ieder jaar gaan we 3 dagen op kamp. De jeugdcommissie zorgt voor een fantastich weekend met veel activiteiten en vooral veel plezier! 

KNLTB Voorjaars- en Najaarscompetitie

De competitie die door de KNLTB wordt georganiseerd. Speel met je team tegen andere verenigingen en ervaar de spanning, strijd, maar zeker ook de sportiviteit. 

Thema Avonden

Doe in de winterperiode mee met de Thema Avonden in de tennishal. Wat dacht je van een Halloween thema. Het tenniscentrum is dan gezellig versierd en iedereen mag verkleed de tenniswedstijden spelen. Maar er is ook een Valentijns thema en nog veel meer andere gezellige tennisavonden.  

Gratis spelen op de vrije binnenbanen

Volg je als TOP Tennis jeugdlid t/m 17 jaar in de winterperiode van oktober t/m maart tennislessen en/of wedstrijdtrainingen op de binnenbanen van TOP Tennis Papendrecht dan mag je gratis van maandag t/m zondag van 09.00-18.00 uur vrijspelen op vrije binnenbanen. Baan reserveren via de KNLTB clubapp.