Jeugdkamp 2018

Vrijdag 24 augustus is het weer zo ver, ons jeugdkamp!!!

Dit jaar hebben we er voor gekozen om op ons eigen park te blijven zodat ook de jongere jeugd "op kamp" kan, niet te ver van huis.
We hebben een extra leuk programma gemaakt zodat jullie helemaal vergeten waar je bent.

Op vrijdag beginnen we, 16:30 uur kunnen jullie je aanmelden en om 17:00 uur wordt de indeling van de tenten bekend gemaakt. Nieuw dit jaar, we beginnen met een barbecue waar de ouders nog bij kunnen zijn en om 18:30 uur is er glow in the dark tennis. Hier kunnen we met of tegen de ouders tennissen. In je aanmelding kan je aangeven of je met je tennisvriendje/vriendinnetje of ouders wilt tennissen.
Om 22:15 uur nemen de ouders afscheid en kunnen we echt beginnen met ons kamp.

Zaterdag gaan we erop uit naar een activiteit in de regio, we lunchen op ons park en in de middag vertrekken we weer naar een activiteit in de regio. Zodra we in de middag weer terug zijn hebben we een spetterende verrassing voor jullie en de avond is ook weer vol gepland.
Zondagochtend weer vroeg ontbijten om vervolgens te vertrekken naar ….. waar we in de middag pas weer van terug zijn.
Wij hebben er heel veel zin in en we hopen jullie ook.

De kosten zijn € 90,- per persoon en de barbecue is voor ons kampdeelnemers natuurlijk gratis maar voor de ouders/familieleden zijn de kosten € 13,50 p.p. (dit is incl. glow in the dark tennis)

Opgeven kan via activiteiten@tv-top.nl
Via facebook/jeugdactiviteitencommissie TOP en op de website van TOP houden we jullie op de hoogte en komt er steeds meer informatie over het jeugdkamp.

ledenadministratie@tv-top.nl