At Vantage Tennis Academy Winterlessen 2019-2020 

03 augustus 2019


Eind september beginnen de winterlessen!  

De inschrijving voor de winterlessen is inmiddels geopend. Ook dit seizoen bieden wij weer prive-, duo- en groepstrainingen aan voor zowel senioren als jeugdleden van beginners tot wedstrijdspelers.  

Voor informatie over het aantal lessen, de kosten etc. verwijzen wij je graag naar ons inschrijfsysteem (klik op de vereniging en de mogelijkheden verschijnen in je beeld). Nadat je je hebt ingeschreven voor de tennislessen ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Mochten hier nog vragen over zijn neem dan contact op met je trainer.  

Belangrijke data  

Tennisvereniging Oostpolder/Tenniscentrum Papendrecht (TOP)

  • Schrijf je in voor 31 augustus (uiteraard kan je daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen)
  • In de week van 23 september ontvang je de bevestiging van de dag(en) en tijd(en) dat je bent ingedeeld voor de les
  • In de week van 30 september beginnen de winterlessen 2019-2020  

Aanbod voor zowel recreatief als toptalent!

At Vantage Tennis Academy is een professionele tennisschool waar zowel toptalenten, aankomende profs als recreatieve spelers terecht kunnen. Voor iedere tennisspeler hebben wij een les- of trainingsprogramma dat aansluit bij zijn of haar eigen wensen, niveau en ambities. Wij willen iedereen laten ervaren dat tennis een leuke sport is en dat bewegen leuk kan zijn. Kortom: wij zijn een tennisschool met een zeer breed scala aan mogelijkheden (zie: www.atvantage-tennis.nl).

 

Voor meer informatie kijk op onze website www.tv-top.nl/tennisles of neem contact op met Cornelle Luiten via telefoonnummer 06-21526211

Nieuwscategorieën