Competitie tennis op TOP niveau 1e Herenteam

02 april 2018

Aankomende week start alweer de Voorjaarscompetitie. Met z'n allen gaan we de strijd aan tegen andere verenigingen en hopen we op mooie resultaten! Via deze weg willen we alvast alle competitieteams heel veel plezier en succes toewensen!

Tevens willen we jullie informeren dat ook dit jaar het 1e herenteam onze vereniging zal vertegenwoordigen in de hoogste herenklasse van Nederland: Eredivisie Heren. Het beloven 7 mooie zondagen te worden met tennis op hoog niveau en spectaculaire wedstrijden.

We nodigen alle leden en aanhang dan ook graag uit om de nodige support te geven. Onze heren zullen het hard nodig hebben. Hieronder vind je het programma:

Speeldatum                Ploeg thuis                Ploeg uit
08-4-2018                  TOP Papendrecht        DUNO
15-4-2018                  ALTA                              TOP Papendrecht
22-4-2018                  TOP Papendrecht        Spijkenisse
06-5-2018                  Sloterplas                     TOP Papendrecht
13-5-2018                  TOP Papendrecht        Lewabo
27-5-2018                  Arnolduspark               TOP Papendrecht
03-6-2018                  Nieuwerkerk                 TOP Papendrecht

Alle wedstrijden starten om 12:00 uur. Houd ook de Facebook pagina in de gaten voor actueel nieuws: FaceBook VertomTOPHeren1

Aanstaande donderdag zal het 1e herenteam buiten gaan trainen tussen 19.30 en 21.00 uur. Leuk als je ook naar de training komt kijken!

Tot slot willen we nog speciale aandacht geven voor Erik Brummer, die zich namens Focus Tennis Academy beschikbaar heeft gesteld om als coach bij de thuisspelende wedstrijden te fungeren. Ook willen we jullie voorstellen aan een nieuwe speler binnen ons team: Lennert van der Linden (foto). Zijn hoogste ranking op de wereldranglijst was 439 in de singel en 577 in de dubbel. We kijken uit naar mooie wedstrijden.

Namens Justin, Glenn, Colin, Nigel, Lennert en Wesley hopen we op jullie aanmoediging.
Hopelijk tot snel!