covid-19 😷

29 september 2020

Houd je aan de regels, alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle. Mondkapje verplicht!

Een overzicht van de maatregelen voor tennis.

• De KNLTB Competitie 2020 is beëindigd, zowel voor de jeugd als de senioren.
  • Reguliere open toernooien (week 42 t/m 46) en Junioren Tour toernooien (week 44 + 45) kunnen niet doorgaan.
  • Intern georganiseerde wedstrijden en toernooien, zoals clubkampioenschappen, laddercompetities of de toss zijn voor zowel de jeugd als senioren niet toegestaan.
  • Het blijft mogelijk om vrij te tennissen en te trainen, zowel buiten op de eigen vereniging als binnen in een hal.

Voor vrij spel geldt

• De maximale groepsgrootte voor volwassenen vanaf 18 jaar is 4 personen per baan.
  • Voor jeugd tot 18 jaar geldt geen maximale groepsgrootte.

Voor training geldt

• Voor volwassenen vanaf 18 jaar is de maximale groepsgrootte 4 personen (dit is exclusief trainer).
  • Trainingsgroepen van 8 personen zijn mogelijk, zolang deze duidelijk zichtbaar in 2 groepen van 4 spelers (met 1.5 meter afstand) gescheiden zijn op 2 banen én de groepen niet gemengd worden.
  • Voor jeugd tot 18 jaar geldt geen maximale groepsgrootte.

• Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten.
  • Publiek is niet toegestaan.