Heb jij de KNLTB ClubApp al?

22 mei 2018

Heb jij‘m al? De ClubApp van de KNLTB? Onze club heeft de KNLTB ClubApp beschikbaar gemaakt voor alle leden en je kunt hem nu gratis downloaden! In de app vind je niet alleen alle competitie-uitslagen en standen en jouw wedstrijdresultaten maar kun je ook teams en spelers toevoegen aan je favorieten. Daarnaast blijf je met de KNLTB ClubApp altijd op de hoogte van het laatste clubnieuws, kun je eenvoudig een baan afhangen (vanaf 1 juli)  of op basis van jouw eigen voorkeuren een tennismaatje vinden. Kortom, al jouw (persoonlijke) tennisinformatie op één plek. Wil je meer informatie? Ga dan naar: knltb.nl/clubapp. Klik hier om de app te downloaden.

Wint TOP een clinic van Sjeng Schalken?
Omdat wij de KNLTB ClubApp beschikbaar hebben gesteld aan alle leden, maken we kans op een clinic van niemand minder dan Sjeng Schalken. Wat moet TOP daarvoor doen?Download allemaal de KNLTB ClubApp! We maken namelijk kans op deze geweldige prijs als voor 1 juli 2018 dertig procent van onze leden de KNLTB ClubApp actief gebruikt. Een clinic van Sjeng Schalken op onze club, dat willen we toch allemaal wel? Download dus nu de KNLTB ClubApp