Jeugdkamp 2020

08 april 2020


Dit jaar gaan we voor de zevende maal op jeugdkamp en de reis gaat naar Oldebroek. Alle deelnemers ontvangen binnenkort een informatieboekje. 

BESCHRIJVING VAN DE ACCOMMODATIE

Sparrenhuis Oldebroek Op de Veluwe net onder Zwolle prachtig gelegen in het bos ligt het Sparrenhuis. Het groepshuis ligt op een groot stuk privéterrein van 25 hectare en maakt onderdeel uit van ‘Het Buitencentrum Oldebroek’.

We overnachten in een luxe en sfeervol groepshuis met slaapkamers voorzien van stapelbedden. De recreatieruimte bestaat uit lounge fauteuils, een podium en een open keuken die in bar vorm is geplaatst. Er is ruim verzorgd sanitair aanwezig. Op het privé terras kan je lekker bijkomen in de lounge zitjes en de heerlijke hangmatten. De accommodatie biedt gratis wifi aan. Er is een volledige wifi dekking in het Sparrenhuis en op het terras. Het verblijf beschikt over een prachtig buitenterrein met een volleybalveld, basketbalveld, speeltuin, een natuurpad en een heerlijk groot bos voor allerlei gebruik.

Het adres is:                

Broekeroordsweg 9

8095 RM Oldebroek

Telefoon: (024) 622 18 29 

[email protected]

https://www.hetbuitencentrum.nl  

Tevens zijn wij als leiding, in geval van nood, altijd bereikbaar op tel 06-51254837.  

Vertrek vrijdag 4 september:   17.00 uur Papendrecht   Zorg dat je tenminste 15 minuten van tevoren aanwezig bent! De kinderen moeten van tevoren gegeten hebben of geef ze een survive kit mee.   Thuiskomst zondag 6 september:   17.00 uur Papendrecht

Als je nog vragen hebt over het jeugdkamp, kun je altijd contact opnemen met één van de volgende begeleiders: Mascha of Véronique via [email protected].

We gaan er met zijn allen een sportief, maar bovenal een gezellige jeugdkamp van maken.    

Namens de begeleiders van het TOP jeugdkamp,    

Mascha, Kees-Jan, Hans, Anton en Véronique

 

 

Nieuwscategorieën