Jouw speelsterkte voor 2020 is bekend!

29 november 2019


Het einde van het tennisseizoen komt in zicht. Heb jij het afgelopen jaar meegedaan aan competitie(s) en/of toernooien? Door wedstrijden te spelen kan je jezelf verder ontwikkelen, word je steeds beter en krijg je nog meer plezier in tennis. Je bent natuurlijk nieuwsgierig of de door jou behaalde resultaten hebben bijgedragen aan de verbetering van je speelsterkte voor 2020.

Speelsterkte 2020
Jaarlijks wordt in november de balans opgemaakt en worden de speelsterktes voor het nieuwe jaar vastgesteld. Je kunt jouw nieuwe speelsterkte (enkel & dubbel) terugvinden in jouw spelersprofiel op MijnKNLTB. De nieuwe speelsterkte is pas vanaf 1 januari 2020 zichtbaar in jouw ClubApp. Volg onderstaande stappen om je speelsterkte te vinden:
Ga naar MijnKNLTB.
Wanneer je bent ingelogd verschijnt er automatisch een lichtblauwe melding die jouw nieuwe speelsterkte per 1 januari 2020 weergeeft.
Wanneer je niet bent ingelogd typ je jouw naam of bondsnummer in de zoekbalk. Klik op je naam en vervolgens verschijnt jouw spelersprofiel met je huidige speelsterkte en je actuele rating. Wanneer je met je muis over je speelsterkte van 2019 beweegt, verschijnt de nieuwe speelsterkte per 1 januari 2020.

De speelsterkte voor 2020 wordt bepaald op basis van je eindejaarsrating. Een gedetailleerd overzicht van de door jou behaalde resultaten in competities en/of toernooien in seizoen 2018-2019 vind je terug in jouw spelersprofiel op MijnKNLTB. In de procedure speelsterktebepaling 2020 staat uitgelegd hoe de speelsterktes zijn bepaald en welke grenzen zijn gehanteerd. Vragen over jouw nieuwe speelsterkte? Klik hier voor de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Vanaf 1 januari 2020 kan je je nieuwe speelsterkte gebruiken. Speel je nog een toernooi dit jaar? Schrijf je dan nog in met je speelsterkte van dit jaar.

Speelsterktewijzigingsverzoek
Het kan voorkomen dat je speelsterkte voor 2020 anders is dan je had verwacht. Ben je het oneens met de nieuwe speelsterkte en is er een goede reden voor een wijziging? Dan kan je vanaf vandaag tot zondag 8 december via deze link een speelsterktewijzigingsverzoek indienen. De verzoeken worden in de hele maand december afgehandeld. Zodra jouw verzoek is behandeld, ontvang je een bericht.

Met sportieve groet,

KNLTB
Afdeling Wedstrijdtennis

Nieuwscategorieën