KNLTB Club App

28 maart 2018

Heb jij hem al? De KNLTB Club App

De KNLTB ClubApp is een onmisbare app voor alle leden van TOP. Het maakt het je makkelijker om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt binnen de club. Je kunt namelijk alles regelen vanuit één plek. Altijd en overal.
Met de voorjaarscompetitie in aantocht, wil je niet alleen op de vereniging de competitie kunnen volgen, maar ook online. Met de aankomende update van de ClubApp heb je dit allemaal binnen handbereik en zie je eenvoudig de wedstrijden en resultaten van jezelf of jouw favoriete spelers en teams.
Verder is het actuele nieuws van TOP altijd snel terug te lezen in de App, heb je toegang tot de ledenlijst en kan je snel een tennismaatje vinden.

Download de KNLTB Club App in de App store (iPhone) of Play Store (Android) en je bent altijd op de hoogte!