KNLTB Voorjaarscompetitie

18 november 2020

Op dit moment is het spelen én organiseren van wedstrijden niet toegestaan als gevolg van de geldende coronamaatregelen, en niemand weet precies hoe het verder gaat. De KNLTB houdt voortdurend in de gaten wat de aanpassingen van de coronamaatregelen betekenen voor de organisatie van de Voorjaarscompetitie en zal hier waar nodig tijdig op anticiperen. Wanneer in we 2021 nog steeds met de 1.5 meter regelgeving te maken hebben, dan zoeken ze naar de beste oplossing(en) om toch competitie te kunnen spelen en zal hierover tijdig alle spelers informeren.

Voor nu kijkt de KNLTB vast vooruit naar 2021 en start met de voorbereidingen voor het nieuwe (competitie)seizoen, in de goede hoop dat we in het voorjaar weer 'normaal' competitie kunnen spelen.

Het is mogelijk om je weer op te geven voor de voorjaarscompetitie 2021.
Als team, als je nog geen compleet team hebt kan ik je wellicht daarbij helpen.

Mocht je geen team hebben maar toch willen spelen geef dat dan door aan mij.
Opgeven voor de volwassenen graag zo spoedig mogelijk uiterlijk 15 december.
Jacqueline Knol, mobiel 06-48676168 of
De jeugd leden kunnen zich opgeven bij Mascha Grin, [email protected] graag zo spoedig mogelijk uiterlijk 5 december.