KNLTB Voorjaarscompetitie 2020

03 november 2019

Voorjaarscompetitie Senioren

De captains kunnen de teams weer inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2020. Deze heeft 7 speeldagen en start in april en loopt door tot begin juni.
Senior leden die competitie willen spelen maar geen team hebben kunnen zich ook via onderstaand email opgeven.

Tennis je nog niet zo lang en denk je... dit kan ik niet? Dan is er ook een 8&9 competitie speciaal bedoeld voor de beginners. De keuze is op donderdag avond of zondag middag
Senioren moeten zich uiterlijk 15 december hebben opgegeven.

Voorjaarscompetitie Jeugd

De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie 2020 is gestart. De wedstrijddagen voor de jeugd zijn zodanig aangepast dat deze beduidend korter zullen zijn.
11 t/m 14 jaar spelen sets tot 4 met beslissend punt en derde set tiebreak (tot 7) in de enkel en de de dubbel. Jongens en meisjes spelen door elkaar en met elkaar.
13 t/m 17 jaar spelen geen derde set meer in de singel de wedstrijd wordt bepaald door een super tiebreak.

Voor de jeugd (11 t/m 14 en 13 t/m 17) geldt dat ze zich individueel inschrijven maar aangeven met wie ze willen spelen. Daar wordt dan zoveel mogelijk rekening mee gehouden, in overleg met de tennisschool en de jeugdcommissie.
Jeugd moet uiterlijk 24 november hebben opgegeven

Meer informatie op de website van de KNLTB

Klik hier om je in te schrijven