NIEUW Spelen en bewegen

16 mei 2020


Spelen en bewegen

Vanaf woensdag 3 juni gaan we van start met spelen en bewegen voor de jeugd, tenniskids t/m 14 jaar. Iedere maandagmiddag en woensdagmiddag gaan we met elkaar in beweging. I.v.m. de corona regels is het voor jeugd t/m 12 jaar zodat we allerlei spelletjes en oefeningen kunnen doen en we geen rekening hoeven te houden met 1,5 m afstand.
De jeugd van 13 en 14 mag natuurlijk ook komen alleen gaan zij een piramidewedstrijd spelen of lekker vrij tennissen wat prima op 1,5 m kan. We zullen ook wat verzinnen wat op 1,5 meter kan zodat iedereen mee kan doen.

Maandag van 15.00 tot 16.00 uur

Woensdag van 13.30 tot 14.30 uur

Er wordt een Whatsapp groep aangemaakt die heet spelen en bewegen tenniskids. Iedere week kan je aangeven of je aanwezig bent zodat wij onze activiteiten af kunnen stemmen op het aantal kinderen dat komt.

Uiterlijk zondag voor 13.00 uur aanmelden als je maandag komt en uiterlijk dinsdag voor 13.00 uur aanmelden als je woensdag komt. Vriendjes en vriendinnetje mogen ook meekomen, die betalen € 2,- per keer. Je neemt je eigen racket mee, voor vriendjes en vriendinnetjes hebben we rackets te leen.

Ons doel.......kinderen binnen TOP met elkaar in contact brengen. Naast de tennistrainingen nog extra dagen om te oefenen en het gewoon leuk met elkaar hebben.

Doe jij mee? Stuur dan een Whatsapp naar 06-36280717 met je naam en geef aan dat je toegevoegd wil worden aan de WhatsApp groep spelen en bewegen tenniskids.

Nieuwscategorieën