Nieuwe tennisschool bij TOP: At Vantage Tennis Academy

28 juni 2019


At Vantage Tennis Academy

At Vantage Tennis Academy is een tennisschool met een zeer breed aanbod. Voor iedere tennisspeler hebben wij een les- of trainingsprogramma dat aansluit bij zijn of haar eigen wensen en ambities.

At Vantage Tennis Academy is door de KNLTB gecertificeerd als een van de 34 tennisscholen in Nederland die gespecialiseerd zijn in het opleiden van kinderen tot 12 jaar. Als gecertificeerde tennisschool heeft At Vantage Tennis Academy een prominente rol in het opleiden van talentvolle jeugdspelers.

Naast de lessen en trainingen verzorgt At Vantage Tennis Academy ook toernooien, sportdagen, tenniskampen, schooltennis en (bedrijfs-)evenementen. We zijn actief in Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Dordrechtop het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten en binnenkort dus ook in Papendrecht!

Wij zijn een betrokken tennisschool, proactief in de organisatie van activiteiten voor leden van alle leeftijden en speelsterktes. At Vantage Tennis Academy gaat uit van “het totaalconcept” d.w.z. dat wij binnen onze tennistrainingen alle aspecten van het tennis aan bod laten komen. Ons doel is om de spelers zich zo breed mogelijk te laten ontwikkelen zodat zij zelf het speltype kunnen kiezen dat aansluit bij de persoon zelf. Uiteraard proberen wij de trainingen uitdagend te houden door de juiste doelstellingen te stellen in overleg met de cursisten. Door de doelstellingen specifiek en meetbaar te houden ziet de cursist zelf welke vooruitgang wordt geboekt. In de trainingen besteden wij aandacht aan de techniek, tactiek, mentaliteit en conditie.

Wij zijn trots dat we per 1 augustus a.s. de lessen en trainingen mogen verzorgen bij TOP en kijken uit naar een fijne en succesvolle samenwerking. Cornella Luiten en Max van Dun, vertrouwde gezichten op TOP, zullen de trainingen blijven verzorgen, gesteund door en namens At Vantage Tennis Academy. Wij verheugen ons op een goede en fijne samenwerking en hopen jullie binnenkort te ontmoeten bij Tennisvereniging Oostpolder/Tenniscentrum Papendrecht.

Met sportieve groet,

Raymond Schot 

At Vantage Tennis Academy

Kralingseweg 226

3062 CG ROTTERDAM

+31(0)10-2120276

Email [email protected]

Website www.atvantage-tennis.nl

Facebook www.facebook.com/atvantage.tennis

Instagram https://www.instagram.com/atvantagetennis

Twitter https://twitter.com/atvantagetennis

Categorieën