Senior Plus Toernooi

04 maart 2022

Tennis is één van de gezondste sporten. Daarnaast is tennis een sport die je eenvoudig je hele leven lang kan blijven doen, omdatde kans op blessures relatief klein is. Het houd je fit en het remt het verouderingsproces. Uit onderzoek is gebleken dat er een grote groep tennissers is, boven de 50 jaar die niet meer zo nodig echt wedstrijden hoeven te spelen, maar die het wel leuk vinden om tegen spelers van andere vereniging te spelen. Speciaal voor hen is er een Senior Plustoernooi.

Wat is een Senior Plus toernooi?

Een groep actieve tennissers van 50 jaar en ouder van verschillende verenigingendie bij elkaar komen op één tennispark, leuke tenniswedstrijden spelen én veel onderlinge gezelligheid. Dat zijn de basis ingrediënten voor een Senior Plustoernooi! Een Senior Plus toernooi is een toernooi van één dag waarbij door de deelnemers 3 of 4 dubbelwedstrijden worden gespeeld van ongeveer 45 minuten. De onderlinge gezelligheid is belangrijker dan de uitslag. De uitslagen tellen dus ook niet mee voor DSS (speelsterkte).Vaak wordt er tussen de wedstrijden door met elkaar geluncht en/of wordt er aan het einde van de dag een borrel georganiseerd.

Doe je ook mee?

Kalender van alle senior plustoernooien

Ben je 50 jaar of ouder en lijkt het je leuk om mee te doen aan het Senior Plus toernooi bij TOP Tennis op 09-08-2022? Schrijf je dan in via toernooi.nl.