Speel mee met de Vriendenloterij en krijg korting op je lidmaatschap!

27 april 2019

Speel mee en krijg korting op je lidmaatschap!

Wil je een gokje wagen voor leuke prijzen, wil je korting op je lidmaatschap, wil je de
vereniging steunen dan is meedoen aan de Vriendenloterij beslist iets voor jou.

• Iedere nieuwe deelnemer ontvangt het eerste jaar namelijk € 50.00 korting op het lidmaatschap
  • Na het eerste jaar is de korting € 25.00 per jaar

Voor ieder lot ontvangt TOP Tennis de helft, wat wij graag met je delen. Van de opbrengsten kan de vereniging weer extra activiteiten en ondersteuning aan haar leden bieden. Denk bijvoorbeeld aan extra (jeugd) trainingen, binnenspeelmogelijkheden in de winter, gezellige tennisavonden, noem maar op.

Bij deelname wel aangeven dat Tennisvereniging TOP de begunstigde is.

Speel je al mee met de Vriendenloterij dan kan je dat aangeven bij de Vriendenloterij op telefoonnummer 088 - 020 1020 en geef door dat je TOP met nummer 11129 als begunstigde aanwijst. Stuur een kopie van je eerstvolgende afschrift naar de ledenadministratie of een kopie inschrijving (waaruit blijkt dat TOP de begunstigde is).
Na een jaar meespelen ontvang je de vriendenloterij korting.

Voor meer informatie kijk op https://www.tv-top.nl/lidmaatschap