Tennis 50+ Tossdagen

25 augustus 2022

Nieuw bij TOP Tennis & Padel

Tennis 50+ Toss dagen op de indoor hardcourt tennisbanen bij TOP.

Bij deze activiteit worden deelnemers willekeurig met elkaar op een baan ingedeeld om wedstrijden te spelen. Het gaat vooral om de gezelligheid en de afwisseling in tegenstanders.

Doe gezellig mee, wij zorgen voor de indeling. Niet alleen voor leden van TOP Tennis maar voor iedereen!

Deelname is gratis als je een tennis winterabonnement hebt. Stuur na het aanmelden een e-mail naar  [email protected] waarin je vermeldt dat je meedoet met de Tennis 50+ Tossdagen. Je ontvangt dan een persoonlijk pasje zodat de indelers deze kunnen gebruiken voor het indelen van de wedstrijden. Je ontvangt bericht als het pasje voor je klaar ligt.

Heb je geen pas dan kan je een introducee pas kopen bij de bar voor € 6.50.

Tossdagen bij TOP Tennis vanaf oktober

• Maandag 10.00-12.00 uur
  • Woensdag 12.00-14.00 uur
  • Vrijdag 11.00-13.00 uur

Informatie winterabonnement tennis

Voor slechts € 32,50 per maand kan je tot 19.00 uur vrij spelen op de indoor tennisbanen, gratis deelnemen aan georganiseerde activiteiten zoals….zondagochtend tennisochtend, tossdagen, dames en herendubbelcup op dinsdag en donderdagmiddag.

• Het winterabonnement loopt van oktober t/m maart.
  • Per maand opzegbaar

Noot: dames en herendubbelcup is een doorlopende competitie van oktober t/m maart. Doe je daaraan mee dan heb je automatisch een winterabonnement van 6 maanden.

Doe jij mee? Meld je dan nu aan voor een Winterabonnement Tennis en kies voor de optie

Klik hieronder om je aan te melden.

Voorwaarden en info deelname Tennis 50+ Tossdagen

Iedereen mag deelnemen. Je hoeft geen lid van TOP te zijn. Het zijn voornamelijk senioren die hier aan deelnemen vandaar dat we het 50+ tossdagen hebben genoemd maar we kijken niet naar de leeftijd. Ben je wat jonger en je vindt het leuk dan mag je gewoon meedoen.

Om mee te doen kan je een winterabonnement afsluiten van € 32,50 per maand. Wil je een keer proberen dan kan je een introduceepas kopen bij de bar a € 6,50.

Met het winterabonnement kan je ook vrijspelen op de indoorbanen. We hebben een abonnement apart voor tennis en apart voor padel. Dit betreft het vrijspelen/baanreservering.

Er wordt 1 pas gemaakt voor de tossdagen. Je kan dus kiezen voor padel of tennis. Zijn er te weinig voor padel dan kan je die dag aansluiten bij de tennis. Zijn er te weinig padellers dan mogen tennissers aanschuiven bij padel. Gelijk leuk om eens te proberen.

Er wordt een pas voor je gemaakt als je een winterabonnement hebt ……en…..je hebt aangegeven mee te willen doen met de tossdagen. Je krijgt dus niet standaard een pas als je een winterabonnement afsluit.

De pasjes blijven op TOP. Zo kan je je pas niet vergeten of kwijtraken. De indelers pakken je pasje zodra je je meld op de tossdag. Geen pas dan koop je een introduceepas. De indelers kunnen namelijk niet zien of je een winterabonnement hebt en ze mogen alleen spelers met een pasje indelen.

Heb jij een winterabonnement en wil je meedoen, vraag dan een pasje aan bij de ledenadministratie.