TOP bestaat 40 jaar

19 april 2020

Op 23 juni 1980 is TOP als tennisvereniging officieel geregistreerd.

Dus dit jaar bestaan we 40 jaar!

Door de maatregelen van de overheid kunnen we op dit moment helaas niets organiseren om dit heugelijke feit te vieren. Maar we willen het ook niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom een oproep aan iedereen om leuke foto's, verhalen of herinneringen te delen met alle leden van TOP. Dus duik in je foto albums en zoek naar die leuke foto of schrijf een leuke herinnering en stuur deze op naar [email protected] Wij gaan er dan een verzameling van maken en plaatsen deze op onze internetsite en social media.

TIP: foto's van de begin periode heb je waarschijnlijk niet digitaal. Als het niet lukt om deze in te scannen maak er dan een foto van met je smartphone of tablet en stuur die door.

De eerste foto's staan in ons fotoalbum

Met het versturen van foto's en leuke verhalen/herinneringen ga je akkoord met plaatsing op Internet en/of social media. Het kan zijn dat een lid van TOP een foto toestuurt waar jij op staat. Heb je bezwaar dat je met een foto en/of naam vermeld wordt op de website van TOP en/of social media maak dit dan kenbaar door een e-mail te sturen naar [email protected]