TOP Dubbel Clubtoernooi

03 juni 2020

In plaats van het Open toernooi organiseren we dit jaar in dezelfde periode een club dubbeltoernooi. Het dubbeltoernooi is voor TOP leden met eventueel een introducee.

Alle wedstrijden zijn gepland. De wedstrijden die al gepland zijn kan je terugvinden op toernooi.nl. Deze is definitief en de banen die niet voor het toernooi nodig zijn, zijn vrijgegeven om te reserveren om vrij te spelen. Vanaf 1 juli kunnen de binnenbanen gereserveerd worden om vrij te spelen. Bij regen gaat het toernooi naar binnen!

Wij wensen alle deelnemers veel plezier!
  • Tijdens het toernooi mogen de telborden worden gebruikt. Na iedere wedstrijd worden de telborden ontsmet met een desinfecterende spray.
  • Er wordt 1 persoon per wedstrijd aangewezen die de score bij mag houden tijdens de wedstrijd op de telborden.
  • Verder is de 1,5 meter op het hele park van kracht.
  • De kleedkamers/douches zullen vanaf 1 juli ook weer open mogen maar wij vragen jullie bij voorkeur toch thuis te douchen en in sportkleding naar TOP te komen.