TOP Jeugd Clubkampioenschappen 28, 29 en 30 augustus.

24 juli 2019

Op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 augustus houden we onze jeugdkampioenschappen.

Geef je snel op via toernooi.nl en vul al je verhinderingen in zodat we een goede planning kunnen maken.

In Barendrecht is er ook een jeugdtoernooi maar je kan met allebei de toernooien meedoen (de planning van Barendrecht gaat voor, als je tegelijkertijd moet spelen passen wij onze planning aan).

Je kan in 1 onderdeel meedoen, alleen je eigen leeftijd. Ben je 13 dan speel je in 12/13. Ben je 14 speel je in 14/15.
Ook hebben we de categorie rood, oranje en groen. Hier is geen onderscheid gemaakt tussen oranje 1 en 2 het is 1 poule.

Word jij de kampioen van TOP? Geef je snel op ! De winnaar komt op de wisseltrofee te staan die je het hele jaar mee naar huis mag nemen. Ieder jeugd lid kan mee doen en er zijn GEEN inschrijfkosten.

De wisselbekers worden gesponsord door onze eigen TOP leden die ook meespelen in de vriendenloterij en daarmee de vereniging ondersteunen. Van die opbrengst gaan we hele gave wisselbekers aanschaffen......wie wil die nou niet een jaar lang op zijn/haar kamer hebben staan?

Sportiviteit blijft nummer 1

Tot ziens bij op het toernooi!