TOP Open Jeugdtoernooi Roland Garros

11 april 2018

Hallo tennisliefhebbers,

De competitie is alweer over de helft en we maken ons klaar voor de toernooien.
Het jeugdtoernooi van Tennisvereniging CC heeft al plaats gevonden en nu zijn wij van TOP Papendrecht als eerste aan de beurt om het jeugdtoernooi te organiseren.

We willen van iedere dag een feestje maken met spannende wedstrijden, leuke raadsels, de leukste foto verkiezingen en het springkussen staat bij goed weer op. Ook is er iedere dag weer iets lekkers.

Ons thema is Roland Garros en omdat er op gravel vaak lange railly's zijn, hebben we een leuke activiteit voor jullie georganiseerd: wie heeft de langste rally tegen één van onze heren 1 speler!

Op woensdag is het rood en oranje event en groen speelt de wedstrijden gedurende het hoofdtoernooi.

Op zaterdag vindt de prijsuitreiking van onze loterij plaats en is er een barbecue. Geef je op voor de barbecue via [email protected] of aan de wedstrijdtafel. De kosten voor deelname aan de barbecue bedragen € 7,50.
Op zondag is onze finaledag.

Geef je snel op via Toernooi.nl

Wij vinden het heel leuk als je naast je enkel ook een dubbel of mix speelt.

Tot op het jeugdtoernooi.

Jeugdtoernooileiding
Wesley, Elly, Mascha en Annemarie