Valentijns vriendjes en vriendinnetjes Event

04 januari 2020

Valentijns vriendjes en vriendinnetjes Event

Het eerste zaterdagavond event van 2020 staat weer voor de deur bij TV TOP. Zaterdag 1 februari is dit in het thema Valentijn.

Deze avond zijn alle leden welkom!

Voor de jeugd hebben we een thema (dit keer is het thema Valentijn) en de overige leden spelen onderlinge wedstrijden

Alle kinderen mogen een vriend(je) of vriendin(netje) meenemen waar ze die avond mee spelen. Ook kinderen van andere verenigingen zijn welkom op deze Valentijn tennisavond.

Vanaf 18.30 uur zijn jullie van harte welkom en het zou natuurlijk heel erg leuk zijn als jullie in het rood komen.

We spelen weer in de categorieën rood, oranje, groen en geel.

Tevens zullen er tussen de partijen door leuke spelletjes te doen zijn voor iedereen.

Kosten voor niet-leden zijn € 5,-

Geef je op voor 28-01-2020 via de mail [email protected] of stuur een app naar 06-48789327/06-10242329.

Laat ook even weten of je vriend(je) of vriendin(netje) kan tennissen.

Wij zouden het ontzettend leuk vinden als jullie allemaal weer komen.

Annemarie en Mascha