WINTERTENNISCIRCUIT DRECHTSTREEK

19 augustus 2020

Zoals waarschijnlijk bekend is, heeft de KNLTB de voorjaarscompetitie 2020 verplaatst naar het najaar. Omdat veel spelers en speelsters zowel de KNLTB Competitie 2020 als het Wintertenniscircuit Drechtstreek willen spelen hebben we de speeldata voor het Wintertenniscircuit aangepast.

• Het Wintertenniscircuit Drechtstreek, seizoen 2020/2021 zal in het heren- en gemengde circuit eenmalig van eind oktober/begin november 2020 tot en met maart 2021 worden gespeeld waarbij minimaal 10 wedstrijden worden afgewerkt.
  • In de periode van midden september tot eind oktober 2020 wordt voor alle ingeschreven teams die dat wensen, een aparte ‘mini’ competitie onder de naam najaarsindoorcompetitie georganiseerd, waarin de teams drie wedstrijden in poules van 4 spelen. Hiervoor moet apart worden ingeschreven (zie verder).
  • Het damescircuit op dinsdag zal wel van begin september 2020 tot en met maart 2021 worden gespeeld en uit minimaal 14 wedstrijden bestaan.

Bovenstaande heeft de volgende consequenties:
  • De kosten van deelneming worden gereduceerd naar 470 euro per team.
  • Alle teams in het heren- en gemengde circuit ontvangen bij de eerste wedstrijd van het seizoen (eind oktober/begin november) een eenmalige korting op de horeca tot maximaal 25 euro.
  • De inschrijving voor het heren- en gemengde circuit wordt verlengd tot 20 september 2020.

NAJAARSINDOORCOMPETITIE
Elk team dat inschrijft of heeft ingeschreven voor het Wintertenniscircuit Drechtstreek kan deelnemen aan de speciale ‘mini’ competitie onder de naam najaarsindoorcompetitie.
Hiervoor moet je apart inschrijven door een mail te sturen naar [email protected] met de naam van het team en de naam van de captain plus de opmerking ‘team neemt deel aan najaarsindoorcompetitie’.

Zodoende kan je team toch een volledig winterseizoen tennissen.
  • De kosten voor deelnemen aan deze ‘mini’ competitie bedragen slechts 50 euro per team te voldoen per pin of contant bij de eerste wedstrijd.
  • De indeling en het wedstrijdschema voor de ‘mini’ competitie worden begin september bekendgemaakt.
  • Start 19/20 of 26/27 september 2020.
  • spelen in principe om de twee weken.

Met bovenstaande beslissingen hoopt het Wintertenniscircuit Drechtstreek het belang van het organiseren van een sportief en gezellig wintertennisseizoen met een ordelijk verloop te onderstrepen.
Mede namens het management van TOP Papendrecht en TopSpin Centre Zwijndrecht,

Met vriendelijke groet,
Wintertenniscircuit Drechtstreek

NAJAARSINDOORCOMPETITIE
Elk team dat inschrijft of heeft ingeschreven voor het Wintertenniscircuit Drechtstreek kan deelnemen aan de speciale ‘mini’competitie onder de naam najaarsindoorcompetitie.

Zodoende kan je team toch een volledig winterseizoen tennissen.
  • De kosten voor deelnemen aan deze ‘mini’competitie bedragen slechts 50 euro per team te voldoen per pin of contant bij de eerste wedstrijd.
  • De indeling en het wedstrijdschema voor de ‘mini’competitie worden begin september bekendgemaakt.
  • Start 19/20 of 26/27 september 2020.
  • spelen in principe om de twee weken.

Met bovenstaande beslissingen hoopt het Wintertenniscircuit Drechtstreek het belang van het organiseren van een sportief en gezellige wintertennisseizoen met een ordelijk verloop te onderstrepen.
Mede namens het management van TOP Papendrecht en TopSpin Centre Zwijndrecht,

Met vriendelijke groet,