Zaterdag 15 juni verenigingen toernooi Papendrecht

11 mei 2019

Het verenigingen toernooi wordt zaterdag 15 juni vanuit TOP voor de vierde keer georganiseerd! PKC, atletiekvereniging Passaat, vv Drechtstreek, Crossfit Papendrecht en schietvereniging de Vrijheid stellen hun locatie beschikbaar voor dit evenement. De verenigingen en Tapperij Tijdloos zullen teams (18+) aanleveren die tegen elkaar sporten en strijden om de titel. Deze editie zal ook een team van vv Papendrecht meedoen.
We zullen gezamenlijk lunchen bij vv Drechtstreek en bij Passaat krijgt iedereen nog een kopje koffie of thee. Aan het einde van de dag worden de prijsuitreiking en barbecue gehouden bij TOP.
Vind je het leuk om mee te doen? Schrijf je in, dit kan individueel of als team. Neem contact op door een mail te sturen naar [email protected]