Zomerlessen 2020

20 februari 2020

Eind maart beginnen de zomerlessen weer.

De inschrijving voor de zomerlessen is inmiddels geopend. Ook dit seizoen bieden wij weer prive-, duo- en groepstrainingen aan voor zowel senioren als jeugdleden van beginners tot wedstrijdspelers.

Voor informatie over het aantal lessen, de kosten etc. verwijzen wij je graag naar ons inschrijfsysteem (klik op de vereniging en de mogelijkheden verschijnen in je beeld). Nadat je je hebt ingeschreven voor de tennislessen ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail.

Mochten hier nog vragen over zijn neem dan contact op met je trainer Cornella Luiten. Je kunt Cornella bereikenvia email: [email protected] of via mob: 06-21526211

Belangrijke data:

Schrijf je in voor 8 maart (uiteraard kan je daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen)

-  In de week van 16 maart ontvang je de bevestiging van de dag(en) en tijd(en) dat je bent ingedeeld voor de les

- In de week van 23 maart beginnen de zomerlessen 2019-2020

Aanbod voor zowel recreatief als toptalent!

At Vantage Tennis Academy is een professionele tennisschool waar zowel toptalenten, aankomende profs als recreatieve spelers terecht kunnen. Voor iedere tennisspeler hebben wij een les- of trainingsprogramma dat aansluit bij zijn of haar eigen wensen, niveau en ambities. Wij willen iedereen laten ervaren dat tennis een leuke sport is en dat bewegen leuk kan zijn. Kortom: wij zijn een tennisschool met een zeer breed scala aan mogelijkheden (zie: www.atvantage-tennis.nl).

Lidmaatschap!

Let op! Je kunt alleen tennisles volgen als je lid bent van TOP. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap van TOP