Zomerlessen 2021

28 februari 2021


We naderen het einde van een bijzonder winterseizoen. Op 29 maart starten we weer met de zomerlessen. De inschrijving van de zomerlessen is inmiddels geopend. Ook dit seizoen bieden wij weer prive-, duo,- en groepstrainingen aan voor senioren en jeugdleden van beginners tot wedstrijdspelers. 

Voor informatie over het aantal lessen, de kosten etc. verwijzen wij je graag naar de website van At Vantage Tennis Academy (klik op TOP Papendrecht en de mogelijkheden verschijnen in beeld). Nadat je je hebt ingeschreven voor de tennislessen ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Mochten hier nog vragen over zijn neem dan contact op met een van de trainers.

Aanbod voor zowel recreatief als toptalent

At Vantage Tennis Academy is een professionele tennisschool waar zowel toptalenten, aankomende profs als recreatieve spelers terecht kunnen. Voor iedere tennisspeler hebben wij een les- of trainingsprogramma dat aansluit bij zijn of haar eigen wensen, niveau en ambities. Wij willen iedereen laten ervaren dat tennis een geweldige sport is en dat bewegen leuk kan zijn. Kortom: wij zijn een tennisschool met een zeer breed scala aan mogelijkheden. www.atvantage-tennis.nl

Lidmaatschap

Let op: Je kan alleen tennisles volgen als je lid bent van TOP Tennis Papendrecht.

Als je dit jaar meedoet met Maak Kennis met Tennis dan is je lidmaatschap tijdens de lesperiode gratis. Ook de Maak Kennis met Tennis deelnemers moeten zich registreren/lid worden via de website https://www.tv-top.nl/lid-worden. Je krijgt dan een clubnummer waarmee je o.a. een baan kan reserveren om vrij te spelen tijdens je Maak Kennis met Tennis periode. 

Voor meer info aangaande lidmaatschap van TOP Tennis Papendrecht kijk op https://www.tv-top.nl/lidmaatschap

Nieuwscategorieën