Vacaturebank TOP

Wordt vrijwilliger!

Wil je iets doen voor onze mooie vereniging TOP? Wij zijn blij met elke vrijwilliger die zich betrokken voelt bij de vereniging en de handen uit de tennismouwen wil steken!
Jong, oud, man of vrouw, TOP heeft leden in alle soorten en maten. Eén ding hebben we met elkaar gemeen, we komen om te tennissen. TOP is een actieve tennisvereniging en telt ruim 600 leden waarbij het plezier hebben in de sport hoog in het vaandel staat.
Om TOP tot een actieve vereniging te houden zijn er handjes nodig vanuit onze leden.
Een veel gehoorde angst van potentiele vrijwilligers is: “pff, dat kost mij te veel tijd”. Dit kan, er zijn zeker functies die best veel tijd kosten. Deze functies worden veelal ingevuld door vrijwilligers die eerst een andere functie hebben gedaan, zodat zij inzicht hebben kunnen krijgen in het vrijwilligerswerk.
Alle vacatures die er momenteel zijn bij TOP zijn hieronder te vinden.
Wilt u meer informatie over het vrijwilligerswerk bij TOP dan kunt u dit kenbaar maken bij Mark van Rijswijk, John de Koning of Wesley Visser of per email naar [email protected]

Vacatures TOP

Hieronder vind je de beschikbare vacatures.
Klik op de vacature om deze te bekijken.