Voorjaarscompetitie

Competitie spelen wordt door veel tennissers als hoogtepunt van het tennisseizoen beschouwd. Samen met je team de baan op biedt veel gezelligheid, en je kunt jezelf ook nog eens ontwikkelen als speler door de wedstrijden die je speelt. En hoe vaker je speelt, hoe leuker het spel wordt.

De voorjaarscompetitie is dan eindelijk gestart. Wil je op de hoogte blijven van de actuele standen of je favoriete team volgen?

KNLTB landelijk voorjaar

KNLTB Rotterdam voorjaar

Algemene informatie en de meest relevantie links over de Voorjaarscompetitie vind je op de pagina van de KNLTB.

De KNLTB gaat voor ALLE dubbelpartijen Verkort Spelen en Compact Spelen standaard invoeren tijdens de Voorjaarscompetitie 2018.
Zie hiernaast schematisch wat dit inhoudt.

Data KNLTB Competitie

Uitstel van jeugdcompetitiewedstrijden

Net als in voorgaande jaren is het wel mogelijk om jeugdcompetitiewedstrijden uit te stellen. Dit betekent dat alleen wedstrijden in de jeugdcompetities in onderling overleg met de tegenstander mogen worden uitgesteld naar een latere datum, op voorwaarde dat:
> de wedstrijd wordt vastgesteld op een andere dan één van de officiële inhaaldata, én
> de wedstrijd uiterlijk voor de laatste (= zevende) speeldag van de competitie wordt
gespeeld.

Competitieregelement

Heb je toch nog vragen? Stuur een mail naar competitie@tv-top.nl

ledenadministratie@tv-top.nl