Winter Tennis Competitie Drechtstreek

Al bijna 40 jaar organiseert het Wintertenniscompetitie Drechtstreden tijdens het winterseizoen in de tennishallen van Tenniscentrum Papendrecht en Tenniscentrum TopSpin Zwijndrecht een onderlinge competitie. Dit biedt voor iedereen de gelegenheid om op een uiterst plezierige wijze in de winter actief te zijn met tennis.

Voor het Wintertenniscircuit Drechtsteden kun je als team voor de onderstaande competities inschrijven.

herencircuit op zaterdag en zondag

(teams bestaande uit minimaal vier heren; mogelijkheden voor speelsterkte 1 t/m 9),

* gemengd circuit op zondag

(teams bestaande uit twee dames en twee heren; mogelijkheden voor speelsterkte 2 t/m 9)

* damescircuit op dinsdag, woensdag, donderdag en/of zaterdag

(teams bestaande uit minimaal vier dames; mogelijkheden voor speelsterkte van 4 t/m 9)

Voor meer informatie kan je terecht op de website van het Wintertenniscompetitie Drechtstreek.

Nieuw dit jaar:

Op woensdag wordt er op verzoek een individueel circuit in gesteld, waarbij deelnemers individueel inschrijven,
dat wil zeggen dat een belangstellende speelster zich als persoon inschrijft. Gedurende het
winterseizoen spelen alle deelnemers minimaal één keer met iedere andere deelnemer een wedstrijd (elke wedstrijd met een ander),
waarbij de indeling zo veel als mogelijk naar sterkte geschiedt

Klik op de logo hieronder om naar de website te gaan.