Winterabonnement TOP Tennis

In de periode september t/m maart kan je voor € 32,50 per maand, per persoon onbeperkt tennissen op onze vrije binnenbanen of in de blaashal van 08:30 tot 19:00 uur.

Via de KNLTB CLUBAPP kun je een baan reserveren. Het abonnement is per maand opzegbaar!

Wil je ook gebruik maken van dit mooie aanbod?

Als je lid bent van TOP Tennis stuur dan een e-mail naar [email protected].

Ben je nog geen lid van TOP Tennis, registreer je eerst via onze website, lid worden. Je ontvangt dan een clubnummer. Download de KNLTB clubapp, log in met je clubnummer en een wachtwoord. Vanaf nu kan je een binnenbaan reserveren met je winterabonnement. Winterabonnement is maandelijks opzegbaar. Betalen gaat via een automatische incasso.

Winterabonnement Padel of Tennis & Padel

Vanaf oktober bieden we naast TENNIS winterabonnementen ook PADEL winterabonnementen aan of een combinatie van beiden. Op alle indoorbanen en in de blaashal.

Speelrecht van maandag t/m zondag van 8.30-19.00 uur op vrije binnenbanen.

Tennis € 32,50 per maand
Padel € 49,- per maand
Tennis & Padel € 59,- per maand

Per maand opzegbaar.
Reserveren via de KNLTB clubapp

Niet leden aanmelden via de website www.top-tennis.nl
Leden kunnen een mail sturen naar [email protected]

Voorwaarden en regels Winterabonnement TOP Tennis

• Met een winterabonnement kun je onbeperkt vrijspelen op beschikbare binnenbanen of in de blaashal dagelijks van 8.30-19.00 uur.
  • Het reserveren van een binnenbaan gaat via de clubapp van de KNLTB.
  • Een binnenbaan kan je een week van te voren online reserveren voor een uur. Wordt je er niet afgehaald dan mag je gewoon doorspelen.
  • Het winterabonnement kost € 32,50 per maand en is per maand opzegbaar. Het afsluiten kan op hele maanden dus 1 okt- 1 nov enz.
  • Je kan tussentijds stopzetten mocht je een maand niet kunnen. Stel je gaat in januari 3 weken op vakantie dan kan je je winterabonnement van januari stopzetten. Wil je in januari toch nog een keer binnenspelen met 3 andere abonnementhouders dan kan je als introducee meespelen. Bij de reservering wordt je dan opgevoerd als gast!
  • Kosten van een introducee zijn € 6,50 per reservering.
  • Winterabonnement kan je ieder moment afsluiten en stopzetten maar gaat wel per hele maanden. Sluit je op de helft van een maand een abonnemenet af dan betaal je eerst het gedeelte van die maand en vervolgens hele maanden. Zeg je in de helft van een maand op dan speel je die maand nog uit. Betaling maandelijks op de 1e van de maand via automatische incasso.