Activiteiten Zomertennis

 
NAAST STRIJD VEEL PLEZIER
 
Naast die toernooien worden extra veel recreatieve activiteiten ontplooid. Voor de senioren bijvoorbeeld: * 50+-ochtenden * mix-ochtenden * clubavonden * kennismakingstoernooi * herfst dubbeltoernooi * feestavonden. Voor de jeugd noemen we: * uitwisselingen met andere verenigingen * KNLTB-miniveld toernooi * feestavonden * sinterklaasfeest * clubavonden * familietoernooi.
 
Optimale Lesgelegenheden
 
Sinds 2017 verzorgt het team van Focus Tennis Academy op het prachtige complex van TOP Papendrecht de tennislessen. Een professioneel team van vier tennisleraren staat klaar om de leden van T.O.P. meer techniek bij te brengen, meer conditie en vooral meer spelvreugde.  Tijdens de lessen wordt veel aandacht gegeven aan de individuele spelontwikkeling. Hierbij adviseren wij de leden graag wat zij kunnen doen om het gewenste tennisniveau te bereiken: het maximale!
In de zomerperiode organiseren wij tenniscursussen van 16 weken, waarbij u op de buitenbanen van Tennisvereniging T.O.P. de nodige technieken en tactieken wordt bijgebracht.
 
In de winterperiode zijn er op de binnenbanen volop mogelijkheden, ook voor niet-leden, om lessen op een professionele manier te volgen. Daarbij worden ook diverse activiteiten georganiseerd door Focus Tennis Academy.
 
Bekijk op op de website van Focus Tennis Academy eens de diverse lesmogelijkheden en laat u informeren! Focus Tennis Academy
Tot snel op de baan!
Focus Tennis Academy
 
VOOR SPANNING EN ONTSPANNING
 
Zowel Tenniscentrum Papendrecht als de vereniging TOP organiseren het gehele jaar door evenementen op het tennispark.
 
 
In het zomerseizoen voor de senioren bijvoorbeeld:
- 50+-ochtenden
- Mix-ochtenden
- Clubavonden
- Kennismakingstoernooi
- Het Open Toernooi 
- 45+ 55+ toernooi
- Feestavonden
- Clubkampioenschappen
- Clinic