Lidmaatschap 2022

Wil jij je direct aanmelden als lid bij TOP Tennis Papendrecht. Klik dan op ons logo!

 

Voorwaarden lidmaatschap

 • Jaarlidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december
 • Eenmalig entreegeld/KNLTB bijdrage bij aanmelden
 • Lid worden gaat naar rato
 • Opzeggen jaarlidmaatschap moet voor 1 december (KNLTB en administratiekosten bij te laat opzeggen maar nog wel voor 1 januari)
 • Wijzigen van lidmaatschap kan tot 1 januari
 • Automatische incasso of IDEAL
 • Storneringskosten zijn voor rekening van het lid
 • Digitale tennispas staat in je clubapp. Je ontvangt geen pasje meer   

Soorten lidmaatschappen

Senior lidmaatschap 21 jaar € 230,=
Senior 18 t/m 20 jaar € 195,50
Daglid senior >21 jaar € 171,50,=
Jeugd Plus 15 t/m 17 jaar € 195,50
Jeugd 15 t/m 17 jaar € 147,=  
Tenniskids Groen/jeugd t/m 14 jaar € 140,=  
Tenniskids Rood/Oranje SPECIALE ACTIE € 63,25 (nieuwe leden)   
Tenniskids Rood/Oranje € 93,75  
Tenniskids Blauw (v.a. 3 jaar) € 30,= (1e jaar is gratis introductiejaar)  
 
Jaarlidmaatschappen kunnen ook in termijnen betaald worden. 
 
Flexlidmaatschap voor een aantal maanden per jaar. Keuze met of zonder KNLTB lidmaatschap. € 26,- per maand.  
 
Senior lidmaatschap BINNEN en BUITEN het gehele jaar € 34,- per maand combinatie jaarlidmaatschap Senior en winterabonnement (binnenbanen september-april 8.30-19.00 uur)  
 
Winterabonnement binnenbanen september-april  € 32,50 per maand (automatische incasso)  
 
Donateur € 30,=   
 
Introducee € 6,50 per reservering   
 
KNLTB bijdrage 2022 € 25,= nieuwe leden
 
Flexlidmaatschap KNLTB bijdrage € 25,- (optioneel) Je wordt standaard aangemeld bij de KNLTB. Wil je alleen een clublidmaatschap dat moet je dit specifiek doorgeven.

 

Korting op je lidmaatschap  

Wil je een gokje wagen voor leuke prijzen, wil je korting op je lidmaatschap, wil je de vereniging steunen, dan is meedoen aan de Vriendenloterij beslist iets voor jou!
Voor ieder lot ontvangt Tennisvereniging TOP de helft, wat wij graag met je delen. Van de opbrengsten kan de vereniging weer extra activiteiten en ondersteuning aan haar leden bieden. Denk bijvoorbeeld aan extra (jeugd) trainingen, binnenspeelmogelijkheden in de winter, gezellige tennisavonden, noem maar op.
Bij deelname wel aangeven dat Tennisvereniging TOP de begunstigde is
 
Speel je mee met de Vriendenloterij en heb je Tennisvereniging Oostpolder Papendrecht als begunstigde dan ontvang je € 25,= korting per lot, per jaar, op je lidmaatschap (na één jaar meespelen voor TOP ontvang je de korting) 
Speel je mee, laat dit registreren bij de ledenadministratie van TOP Tennis Papendrecht. Stuur een mail naar [email protected] 
 
Speel je nog niet mee met de Vriendenloterij? Meld je aan via VriendenLoterij | Steun uw club, vereniging of stichting.
Vink aan: eTennisvereniging Oostpolder Papendrecht. 
 
Speel je al mee met de Vriendenloterij en heb je Tennisvereniging Oostpolder Papendrecht niet niet als begunstigde, dan kan je dat aangeven bij de Vriendenloterij. Bel telefoonnummer 088 - 020 1020 en geef door dat je TOP met nummer 11129 als 
begunstigde aanwijst. Stuur een kopie van je eerstvolgende afschrift naar de ledenadministratie of een kopie inschrijving (waaruit blijkt dat TOP de begunstigde is). Na een jaar meespelen ontvang je de vriendenloterij korting.
 

SPEELRECHT 

 • Senior 18 t/m 20 jaar, Jeugd Plus 15 t/m 17 jaar en Flexlidmaatschaphouders: speelrecht van maandag t/m zondag van 08.30-23.00 uur
 • Daglid: speelrecht van maandag t/m vrijdag van 08.30-18.00 uur
 • Tenniskids/Jeugd t/m 17 jaar: speelrecht van maandag t/m zondag van 08.30-20.00 uur 
 • Senior lidmaatschap >21 jaar binnen en buitenbanen het gehele jaar: speelrecht van april-september van maandag t/m zondag 08.30-23.00 uur (m.u.v. aangepaste openingstijden tenniscentrum). Op de binnen- en buitenbanen. Speelrecht van september-april: buitenbanen van maandag t/m zondag 08.30-23.00 uur, binnenbanen van maandag t/m zondag van 08.30-19.00 uur
 • Winterabonnement: Speelrecht van maandag t/m zondag van 08.30 tot 19.00 uur

Beëindiging Lidmaatschap

Voor beëindiging van uw lidmaatschap dient u vóór 1 december van het lopende lidmaatschapsjaar per e-mail op te zeggen bij de ledenadministratie. Na deze opzegging heeft u dan nog t/m 31 december de mogelijkheid gebruik te blijven maken van de faciliteiten op het tennispark, (oud leden t/m 31 maart)
Alleen voor de navolgende zaken kan een lidmaatschap na 1 december van het lopende lidmaatschapsjaar worden opgezegd:
1) Bij overlijden
2) Bij ziekte of blessure*
 
* Bij opzegging vanwege ziekte of blessure dient u wel een originele schriftelijke bevestiging te kunnen overhandigen van de betrokken arts(en), waaruit blijkt dat u niet in staat bent om te tennissen. 
 

Omzetten lidmaatschap  

Omzetten van lidmaatschappen kan altijd zolang er nog niet gefactureerd is. U dient de ledenadministratie hiervan op de hoogte te stellen.
Het spreekt voor zich dat jeugdleden automatisch senior lid worden als ze leeftijd van 21 jaar hebben bereikt.  
 

Alles per e-mail  

Voor de afhandeling van bovengenoemde zaken volstaat het sturen van een email onder vermelding van je voor en achternaam naar [email protected] Let er hierbij wel op dat je een bevestiging vanuit de ledenadministratie ontvangt om er zeker van te zijn dat je verzoek goed is doorgekomen. 
 

Aanmelden

Leuk dat je lid wilt worden van TOP Tennis Papendrecht. Hoe zorg je er voor dat je aangemeld wordt: Schrijf je in door op ons logo te drukken bovenaan deze pagina. Stuur een mail naar [email protected] waarin je aangeeft welk type lidmaatschap je wenst en stuur een foto mee voor op je tennispas.