At Vantage Tennis Academy

Winterlessen 2022-2023

Inschrijven voor winterlessen!
Eind september beginnen de winterlessen weer.
De inschrijving voor de winterlessen is inmiddels geopend. Ook dit seizoen bieden wij weer prive-, duo- en groepstrainingen aan voor zowel senioren als jeugdleden van beginners tot wedstrijdspelers.

Voor informatie over het aantal lessen, de kosten etc. verwijzen wij je graag naar ons inschrijfsysteem (klik op de vereniging en de mogelijkheden verschijnen in je beeld). Nadat je je hebt ingeschreven voor de tennislessen ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail.
Mochten hier nog vragen over zijn neem dan contact op met je trainer.

Klik hieronder om je direct in te schrijven.

Belangrijke data
  • Schrijf je bij voorkeur in voor 5 september (uiteraard kan je daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen)
  • In de week van 19 september ontvang je de bevestiging van de dag(en) en tijd(en) waarop je bent ingedeeld voor de les
  • In de week van 26 september beginnen de winterlessen 2022-2023

Wil je naast de tennislessen ook vrij spelen bij TOP Tennis Papendrecht? Wordt dan lid of huur een baan via Meet & Play.

Klik hier voor meer info aangaande lidmaatschap van TOP Papendrecht.

Onze trainers: Cornella, Andrea, Christian

Aanbod voor zowel recreatief als toptalent!

At Vantage Tennis Academy is een professionele tennisschool waar zowel toptalenten, aankomende profs als recreatieve spelers terecht kunnen. Voor iedere tennisspeler hebben wij een les- of trainingsprogramma dat aansluit bij zijn of haar eigen wensen, niveau en ambities. Wij willen iedereen laten ervaren dat tennis een leuke sport is en dat bewegen leuk kan zijn. Kortom: wij zijn een tennisschool met een zeer breed scala aan mogelijkheden

www.atvantage-tennis.nl

At Vantage Tennis Academy