At Vantage Tennis Academy

Even voorstellen

At Vantage Tennis Academy is een tennisschool met een zeer breed aanbod. Voor iedere tennisspeler hebben wij een les- of trainingsprogramma dat aansluit bij zijn of haar eigen wensen en ambities.

At Vantage Tennis Academy is door de KNLTB gecertificeerd als een van de 34 tennisscholen in Nederland die gespecialiseerd zijn in het opleiden van kinderen tot 12 jaar. Als gecertificeerde tennisschool heeft At Vantage Tennis Academy een prominente rol in het opleiden van talentvolle jeugdspelers.

Naast de lessen en trainingen verzorgt At Vantage Tennis Academy ook toernooien, sportdagen, tenniskampen, schooltennis en (bedrijfs-)evenementen. We zijn actief in Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Dordrecht, op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten en in Papendrecht!

Wij zijn een betrokken tennisschool, proactief in de organisatie van activiteiten voor leden van alle leeftijden en speelsterktes. At Vantage Tennis Academy gaat uit van “het totaalconcept” d.w.z. dat wij binnen onze tennistrainingen alle aspecten van het tennis aan bod laten komen. Ons doel is om de spelers zich zo breed mogelijk te laten ontwikkelen zodat zij zelf het speltype kunnen kiezen dat aansluit bij de persoon zelf. Uiteraard proberen wij de trainingen uitdagend te houden door de juiste doelstellingen te stellen in overleg met de cursisten. Door de doelstellingen specifiek en meetbaar te houden ziet de cursist zelf welke vooruitgang wordt geboekt. In de trainingen besteden wij aandacht aan de techniek, tactiek, mentaliteit en conditie.

Zomerlessen 2021 starten op 29 maart

Inschrijven voor de zomerlessen 

De inschrijving voor de zomerlessen is inmiddels geopend. Ook dit seizoen bieden wij weer prive-, duo- en groepstrainingen aan voor zowel senioren als jeugdleden van beginners tot wedstrijdspelers.

Voor informatie over het aantal lessen, de kosten etc. verwijzen wij je graag naar ons inschrijfsysteem (klik op de vereniging en de mogelijkheden verschijnen in je beeld). Maak eersteen account aan met je persoonlijke gegevens en schrijf je daarna in voor de tennislessen. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Mochten hier nog vragen over zijn neem dan contact op met je trainer.

Onze trainers: Cornella, Andrea, Christian, Ilona

Aanbod voor zowel recreatief als toptalent!

At Vantage Tennis Academy is een professionele tennisschool waar zowel toptalenten, aankomende profs als recreatieve spelers terecht kunnen. Voor iedere tennisspeler hebben wij een les- of trainingsprogramma dat aansluit bij zijn of haar eigen wensen, niveau en ambities. Wij willen iedereen laten ervaren dat tennis een leuke sport is en dat bewegen leuk kan zijn. Kortom: wij zijn een tennisschool met een zeer breed scala aan mogelijkheden 

www.atvantage-tennis.nl 

Voor meer informatie neem contact op met Cornella Luiten: 

 

 

 

 

 

 

Cornella is hoofdtrainster bij TOP. Mocht je vragen hebben over de tennistraining dan kun je Cornella bereiken via mobiel: 06-21526211

Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je contact opnemen met Raymond Schot 06-19875827.

Met sportieve groet,

Raymond Schot

 At Vantage Tennis Academy 

 Postadres

 Postbus 8133

 3009 AC Rotterdam

 Kantooradres

 Kralingseweg 226

 3062 CG Rotterdam

 T: 010-2120276

E: [email protected]

W: www.atvantage-tennis.nl