Senioren

Bij TOP zijn er het gehele jaar door tennisactiviteiten, zowel op de buitenbanen als op de binnenbanen. Een overzicht van alle activiteiten:

Voorjaarscompetitie

Het is aftellen totdat, voor veel tennissers de leukste periode van het jaar van start gaat: de KNLTB Voorjaarscompetitie. Competitiespelers opgelet! Vanaf vandaag kan jij jouw competitie- indeling al inzien op MijnKNLTB.nl of in de KNLTB ClubApp.

Waltmann TOP Open 2019

Ieder jaar organiseert TOP een gezellig en sportief Open Toernooi. Voorheen altijd begin augustus maar vanaf dit jaar al van 8 tot en met 14 juli.

40+/55+ Toernooi

Maak je agenda vrij om mee te doen aan het 10e TOP Open 40+ 55+ Toernooi van 01 t/m 08 juni.

Net als voorgaande jaren wordt het weer een prachtige week. Veel tennis en veel gezelligheid op en rondom de baan. Er worden weer tal van activiteiten georganiseerd zoals een gezellige avond op vrijdag met Live muziek en een buffet. We gaan er weer alles aan doen om er een daverend succes van te maken!

Inschrijven is mogelijk in de volgende onderdelen:
HD 40+
DD 40+
GD 40+
HD 55+
DD 55+
GD 55+

Inschrijven kan vanaf heden via Toernooi.nl

Verenigingentoernooi

Een sport toernooi met diverse verenigingen uit de Oostpolder waarbij je als team andere sporten speelt dan tennis. Dit jaar op 15 juni.

TOP Dubbelcompetitie Winter

In de tennishal van1 november tot en met 31 maart.

Zomerchallenge

Zomerstop bij voetbal, korfbal of hockey? Doe mee aan de Zomer Challenge!

Speel je een teamsport en hebben jullie een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit met de Zomer Challenge!

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud vanaf 17 jaar, waarbij je drie maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt, je krijgt 5 tennislessen en je doet mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi. Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten.

• Je ontvangt een lidmaatschap voor de maanden juni, juli en augustus om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt.

• Je krijgt 5  tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer.

• Je neemt deel aan het Zomer Challenge eindtoernooi.

• Kosten: € 125,-

Wij dagen je uit om binnen drie maanden klaar te zijn voor het Zomer Challenge eindtoernooi. Doe je mee?

Voor meer informatie of aanmelden, neem contact op met [email protected].

Gerard, Anita en Jalysa

Dubbelcup

In onze tennishal worden iedere winter damesdubbelwedstrijden georganiseerd op dinsdag-en/of donderdagmiddag van 13:00 – 15:00 uur.

Winter Tenniscompetitie Drechtsteden

Al bijna 40 jaar organiseert het Wintertenniscompetitie Drechtstreden tijdens het winterseizoen in de tennishallen van Tenniscentrum Papendrecht en Tenniscentrum TopSpin Zwijndrecht een onderlinge competitie.

Tapasavonden

In de zomermaanden tennissen en tapas eten. Een ideale combinatie.

Clubkampioenschappen

Wie wordt er dit jaar clubkampioen in zijn/haar onderdeel.

Najaarscompetitie

De Najaarscompetitie start ieder jaar begin september en loopt tot en met eind oktober.

Senior clubavonden

Gedurende de winter van september tot en met maart op zondagavond op de binnenbanen. Dus geen last van regen of wind.

Kersttoernooi

Ieder jaar organiseert TOP rondom kerst een Open kersttoernooi op de binnenbanen van TOP.

Diverse Workshops

Met regelmaat organiseren we Workshops zoals kerststukjes maken en schilderen. Een avondje ontspanning zonder tennis.